Książka Pawła Ettingera Edgar Norwerth. - Norwerth, Edgar Aleksander (1884-1950) (1922)
Przedstawia bramę zamku lubelskiego. W owalnym obramowaniu napis: Książka Pawła Ettingera. Pod kompoz. nazwisko aut. i data.