Budowa przepompowni ścieków na Oruni - Nieżywiński, Włodzimierz (1923-1983). (Gdańsk, 1979)
Przedstawia budowę przepompowni ścieków na Oruni, 5 września 1979 r.
Tytuł na rewersie.
Data na rewersie.
Autor według pieczątki na rewersie.
Keywords: Fotografie -- Polska -- 1970-.; Gdańsk (Polska) -- 1970-2000 -- fotografie; Orunia-Św. Wojciech-Lipce (Gdańsk, Polska ; dzielnica) -- fotografie; Fotografia prasowa