Cmentarze bohaterskich żołnierzy radzieckich poległych walkach o wyzwolenie miasta Wejherowa i powiatu Wejherowskiego. (Wejherowo : [s.n.], 1969)
Afisz inf. o cmentarzach.
Keywords: Cmentarze wojenne rosyjskie -- Polska -- Wejherowo -- druki ulotne; Wejherowo (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne