Der moderne Hut : Herbst und Winter 1929-1930 / Bruno Berendt Danzig. (s.n., 1929)
Katalog reklamujący kapelusze na jesień-zimę 1929-1930 sklepu Bruno Berendta znajdującego się przed II wojną światową na Kohllenmarkt 1/2 (Targ Węglowy).