Odsłonięcie tablicy pamiątkowej profesora doktora Jakuba Pensona w Akademii Medycznej w Gdańsku / Włodzimierz Nieżywiński fotoreporter. - Nieżywiński, Włodzimierz (1923-1983) (1978)
Przedstawia odsłonięcie tablicy pamiątkowej profesora Jakuba Pensona w Akademii Medycznej w Gdańsku, 3 marca 1978 roku.