Odsłonięcie tablicy pamiątkowej profesora doktora Jakuba Pensona w Akademii Medycznej w Gdańsku - Nieżywiński, Włodzimierz (1923-1983). (Gdańsk, 1978)
Przedstawia odsłonięcie tablicy pamiątkowej profesora Jakuba Pensona w Akademii Medycznej w Gdańsku, 3 marca 1978 roku.
Tytuł na rewersie.
Data na rewersie.
Autor według pieczatki na rewersie.
Keywords: Akademia Medyczna (Gdańsk) -- 1970-2000 -- fotografie; Tablice pamiątkowe -- Polska -- 1945- -- fotografie; Gdańsk (Polska) -- fotografie; Fotografie -- Polska -- Gdańsk