Exlibris Zrzeszenia Łódzkich Odkrywców Metali Złom / R. Znajomski. - Znajomski, Robert (1968-2021) ([wydawca nieznany], 2014)
Przedstawia różnie powyginane rury. Napis u góry: Exlibris, u dołu: Zrzeszenia Łódzkich Odkrywców Metali Złom. Pod wyobrażeniem ołówkiem autograf artysty i data.