Stocznia im. Komuny Paryskiej w Gdyni : Gazowiec dla Norwegii / Włodzimierz Nieżywiński fotoreporter. - Nieżywiński, Włodzimierz (1923-1983) (1978)
Przedstawia gazowiec dla Norwegii w doku Stoczni im. Komuny Paryskiej, 1 lutego 1978 roku.