Początek naszych czasów - Kawalec, Krzysztof (1954- ).; Eksteins, Modris (1943- ). (1997)
Recenzja książki: Święto wiosny : wielka wojna i narodziny nowego wieku / Eksteins Modris. Warszawa, 1996.
Tytuł nagłówkowy.
Keywords: Książki -- recenzje -- 1990-.