Ex Libris Towarzystwa Bibliofilów im. Joachima Lelewela w Toruniu W. J. - Jakubowski, Wojciech (1929-2024) (1991)
Tablica z głową J. Lelewela z profilu, obok napis w 9 wierszach: Ex Libris Towarzystwa Bibliofilów im. Joachima Lelewela w Toruniu. Sygn aut. w obrębie kompoz.