Ex Libris Towarzystwa Bibliofilów im. Joachima Lelewela w Toruniu - Jakubowski, Wojciech (1929-2024).; Towarzystwo Bibliofilów im. Joachima Lelewela (Toruń). ([Gdynia, 1991)
Tablica z głową J. Lelewela z profilu, obok napis w 9 wierszach: Ex Libris Towarzystwa Bibliofilów im. Joachima Lelewela w Toruniu. Sygn aut. w obrębie kompoz.
Miejsce wyd. wg działalności aut., data wg bibliografii. Pod wyciskiem płyty sygn. aut.
53 exlibrisy rytowal w miedzi Wojciech Jakubowski, Gdynia 1993