Książka Danusi Kołakowskiej / W. B. - Barylski, Wojciech (1929-1999) ([wydawca nieznany], 1954)
Przedstawia sarnę z ssącym ją młodym, u góry napis: Książka Danusi Kołakowskiej. Sygnatura artysty w obrębie kompozycji.