Johann Strauss-Feier : anläßlich des 100. Geburstages des Komponisten am 25. Oktober. ([s.n., 1925)
Druk z programem artystycznym i tekstem pieśni koncertu, który miał miejsce w nieistniejącym Friedrich-Wilhelm-Schützenhaus (Dom strzelecki Fryderyka Wilhelma) w Gdańsku 25 paź. 1925 r.