[Afisz. Incipit] Zarządzenie Prezydium Powiatowej Rady Narodowej w Elblągu w sprawie Akcji Czystości. (Elbląg : [wydawca nieznany], 1951)
Afisz informujący o akcji czystości w kwietniu 1951 r.
Keywords: Elbląg (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Afisze -- 1945-1990.