Sala posiedzeń senatu Politechniki Gdańskiej / Włodzimierz Nieżywiński fotoreporter. - Nieżywiński, Włodzimierz (1923-1983) (1977)
Przedstawia salę posiedzeń senstu Politechniki Gdańskiej, na ścianie widoczny poczet rektorów, 1977 r.