Widok dolnego tarasu Kamiennej Góry w kierunku Działek Leśnych w Gdyni / fotografia Karol Nowaliński. - Nowaliński, Karol (1935- ). (1964)
Przedstawia widok dolnego tarasu Kamiennej Góry w kierunku Działek Leśnych w Gdyni, 1964 r.