O polskiej sztuce religijnej : praca zbiorowa / Heleny d'Abancourt de Franqueville [et al.] ; pod red. Jerzego Langmana ; inicjały drzeworyty wyk. Stanisław Jakubowski. - Jakubowski, Stanisław (1885-1964); Abancourt de Franqueville, Helena d' (1874-1942) (nakładem Związku Artystów Śląskich, 1932)
Dotyczy Wystawy Sztuki Religijnej w Katowicach ( 30.04-15.07.1931).