Jackó László Könyve / Béla Stettner. - Stettner, Bela (1928-1984) (1963)
Na tle ceglanego muru grupa stojących i siedzących mężczyzn w roboczych ubraniach i kaskach na głowie, u dołu napis: Jackó László Könyve. Sygnatura artysty monogram BS w obrębie kompozycji.