Ex Libris Johanny Køhler / J. B. - Battermann, Johannes (1909-1999) ([wydawca nieznany], 1963)
Siedzący mężczyzna czytający książkę, napis u góry i u dołu: Ex Libris Johanny Køhler. Sygnatura artysty w obrębie kompozycji.