Ex Libris Jan Rhebergen / R. Lewandowski. - Lewandowski, Rajmund (1927-1986) (1979)
Anioł i diabeł grający w szachy, u dołu napis: Ex Libris Jan Rhebergen. Pod wyobrażeniem ołówkiem autogr. aut., data, symbol techniki graf.