Holger Corneliussen Ex Libris C. B. - Blæsbjerg, Christian (1903- ). (1959)
Na tle krajobrazu pędzel wypuszczający listki, i śpiewający ptaszek na tle kuli słonecznej. Napis u dołu: Holger Corneliussen Ex Libris. Sygn. aut. w obrębie kompoz., pod przedstawieniem ołówkiem imię i nazwisko aut.