Holger Corneliussen Ex Libris - Blæsbjerg, Christian (1903- ).; Corneliussen, Holger ([S. l., 1959)
Na tle krajobrazu pędzel wypuszczający listki, i śpiewający ptaszek na tle kuli słonecznej. Napis u dołu: Holger Corneliussen Ex Libris. Sygn. aut. w obrębie kompoz., pod przedstawieniem ołówkiem imię i nazwisko aut.
Data wg działalności aut. i inw. zbioru ekslibrisów. Na odwrocie ołówkiem technika graficzna.