[Ujeżdżalnia koni w Sopocie] Gottheil & Sohn. (Gottheil & Sohn, 1909)
Przedstawia wnętrze dawnej ujeżdżalni koni przy ul. 23 Marca w Sopocie, na pierwszym planie 12 jeźdźców w szeregu w historycznych kostiumach, ok. 1920 r.