[Ujeżdżalnia koni w Sopocie] - Gottheil & Sohn. (Danzig : Gottheil & Sohn, 1909)
Przedstawia wnętrze dawnej ujeżdżalni koni przy ul. 23 Marca w Sopocie, na pierwszym planie 12 jeźdźców w szeregu w historycznych kostiumach, ok. 1920 r.
Data wg przedstawienia.
Keywords: Fotografie -- Polska -- Sopot; Konie wierzchowe -- fotografie; Sopot (Polska) -- 1900-1945 -- fotografie