Boek van Herber Blokland / F. S. - Saez, Julio Fernandez (1924- ). ([wydawca nieznany], 1958)
Para w strojach hiszpańskich tańcząca fandango, u góry półkolisty napis: Boek van Herber Blokland. Sygnatura artysty i nr dzieła: 106 w obrębie kompozycji.