Rada Naywyższa Tymczasowa do Obywatelów Xięztwa Warszawskiego [Inc.] Niespodziewanie w granicach Państwa swoiego napadniony w Czerwcu 1812 roku, Nayiaśniejszy Cesarz Alexander [...] / [Łanskoy et al.]. - Lanskoj, Vasilij Sergeevič (1754-1831) (s.n., 1815)
Druk ulotny - odezwa o zakończeniu działalności Rady Najwyższej Tymczasowej i o złożeniu przysięgi wierności Aleksandrowi I.