Sprawdź, zobacz, porównaj encyklopedia PWN / [red. prowadzący Maria Sajko ; projekt graf. i oprac. multimedialne programu Aleksandra Harc ; programowanie: Wiesław Grygo, Aleksander Mucha, Maciej Sętkowski]. - Harc, Aleksandra; Grygo, Wiesław; Mucha, Aleksander (programowanie); Sętkowski, Maciej (Wydaw.Naukowe PWN, 2004)
Publikacja multimedialna towarzysząca Ilustrowanej encyklopedii PWN zawierająca ten sam materiał tekstowy, zestaw tabel i map fizycznych oraz narzędzia pozwalające szybko znajdować i porównywać informacje.