Mecz piłki nożnej o mistrzostwo G.O.Z.P.N. Lechia-Gedania. (Gdańsk : [s.n.], 1946)
Afisz inf. o meczu na Stadionie Miejskiem w Gdańsku Wrzeszczu 17.11.1946 r.
Keywords: Lechia Gdańsk -- 1945-1970 -- druki ulotne; Klub Sportowy "Gedania" (Gdańsk) -- druki ulotne; Piłka nożna -- Polska -- Gdańsk -- 1945-1970 -- druki ulotne