[W porcie gdańskim] - Lam, Władysław (1893-1984). ([Gdańsk], 1950)
Przedstawia widok na fragment portu w Gdańsku.
U dołu pod kompozycją farbą sygnatura autora.
Miejsce powstania według działalności autora.
Data powstania według działalności autora.
Tytuł nadany przez katalogującego.
Keywords: Malarstwo -- Polska -- 1945-1970.; Gdańsk (Polska) -- w sztuce