[Afisz. Incipit] Koło Rodzicielskie Przedszkola "Caritas" urządza ... "Teatrzyk Dziecięcy" ... (Wejherowo : [wydawca nieznany], 1949)
Afisz informujący o przedstawieniu 6 czerwca w sali Prusińskiego.
Keywords: Wejherowo (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Afisze -- 1945-1990.