Ex Libris B. Jaeger / E. Heermann. - Heermann, Erich (1880- ). ([Wydawca nieznany], 1945)
W roślinnym obramowaniu myśliwy z kuszą w ręku, napis: Ex Libris, na wstędze B. Jaeger, niżej leży lutnia i książki, u dołu ryte nazwisko artysty.