Ex Libris Huczyńskich - Langner, Wiktor Zbigniew (1906-1985). (1967)
Na przedstawieniu: Pegaz pijący wodę ze źródła, wokoło napis: Ex Libris Huczyńskich, pod wyobrażeniem ołówkiem autograf artysty.
Na odwrocie ołówkiem nazwisko artysty. Data według żródła.
Strona domowa Ekslibris polski
Keywords: Ekslibrisy -- Polska -- 1945-1970.