Co nazwy terenowe "mówią" o ich twórcach ? / Tomasz Jelonek. - Jelonek, Tomasz (1988- ).
Słowa kluczowe: nazwa terenowa, mikrotopizm, mieszaniec wiejskiego kręgu językowo-kulturowego, onomastyka kulturowa.