Ex libris Paul G. Becker / Zb. Janeczek. - Janeczek, Zbigniew (1946- ). (1985)
Na tle ceglanego muru karta z podobizną głowy antycznej rzeźby, na dole napis: ex libris Paul G. Becker, pod wyobrażeniem ołówkiem autograf artysty.