Ex Libris Piotra Hniedziewicza - Cieślewski, Tadeusz (1895-1944).; Hniedziewicz, Piotr (1890-1976). ([S.l., 1941)
Przedstawia otwarte księgi, z których jedna wsparta jest o tabernakulum z kielichem i hostią. Od tabernakulum odchodzą z dwóch stron skrzydła, u góry gwiazdy. Napis u góry Ex Libris, u dołu Piotra Hniedziewicza [litery Z odwrócone].
Na odwrocie ołówkiem nazwisko aut., data wg bibliogr.
Tadeusz Cieślewski syn, M. Grońska, Wrocław 1962