Arbeit und Brot? (Danzig : [s.n, 1933)
Ulotka z okresu wyborów do Volkstagu w WMG w 1933 r. zachęcająca do głosowania na socjaldemokratów.
Rok wyd. ustalono na podstawie katalogu historycznego GD PAN.
Keywords: Wybory -- Polska -- Gdańsk -- 1900-1945 -- druki ulotne; Partie polityczne -- Polska -- Gdańsk -- 1900-1945.; Gdańsk (Polska) -- 1920-1939 (Wolne Miasto) -- druki ulotne; Gdańsk (Polska) -- 1920-1939 (Wolne Miasto) -- źródła; Gdańsk (Polska) -- polityka i rządy -- 1900-1945.