Luna-park czechosłowacki : 20 atrakcyjnych imprez. (Gdynia : [wydawca nieznany], 1966)
Afisz informujący o występach we wrześniu w Bydgoszczy 1966 r.
Keywords: Bydgoszcz (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne