Bałtycki Uniwersytet Tańca : Gdańsk, 21.-27.08.2000 = 5. Baltic University of Dance / projekt i fotografia Jarek Bujny ; Centrum Edukacji Teatralnej. - Bujny, Jarosław (1971- ). (Centrum Edukacji Teatralnej, 2000)
Plakat informujący o wydarzeniu, które odbyło się w Teatrze Wybrzeże i w Operze Bałtyckiej.