Bałtycki Uniwersytet Tańca : Gdańsk, 21.-27.08.2000 = 5. Baltic University of Dance - Bujny, Jarosław (1971- ).; Centrum Edukacji Teatralnej (Gdańsk). (Gdańsk : Centrum Edukacji Teatralnej, 2000)
Plakat informujący o wydarzeniu, które odbyło się w Teatrze Wybrzeże i w Operze Bałtyckiej.
Keywords: Teatr Wybrzeże (Gdańsk) -- plakaty; Centrum Edukacji Teatralnej (Gdańsk) -- plakaty; Opera Bałtycka (Gdańsk) -- plakaty; Opera Bałtycka (Gdańsk); Teatr "Wybrzeże" (Gdańsk); Centrum Edukacji Teatralnej (Gdańsk); 1901-2000; 1989-2000; Plakaty -- 1990-.; Plakat teatralny