Ratusz Gł[ówny] w odbudowie, montaż konstrukcji stalowej wieży [fot.] Kazimierz Lelewicz. - Lelewicz, Kazimierz (1896-1986) (1950)
Przedstawia montaż konstrukcji stalowej wieży Ratusza Głównego, 1950 r.