Ratusz Gł[ówny] w odbudowie, montaż konstrukcji stalowej wieży - Lelewicz, Kazimierz (1896-1986). ([Gdańsk], 1950)
Przedstawia montaż konstrukcji stalowej wieży Ratusza Głównego, 1950 r.
Tyt. zdjęcia nadany przez fotografa na rewersie.
Keywords: Fotografie -- Polska -- Gdańsk; Ratusz Głównego Miasta (Gdańsk, Polska) -- fotografie; Gdańsk (Polska) -- 1945-1970 -- fotografie