Kaplica NMP przy ul. Łąkowej Foto Karol Nowaliński. - Nowaliński, Karol (1935- ). (1987)
Przedstawia kościół pw. Niepokalanego Poczęcia NMP przy ul. Łąkowej w Gdańsku, dawniej kaplica szpitalna, 1987 r.