Ex Libris Casimiri Piekarski Emptis Moscoviae A. D. 1921-1922 [ Dokument ikonograficzny] / A. Krawczenko. - Kravčenko, Aleksej (1889-1940) (1922)
Przedstawia dwóch mężczyzn z książkami pod pachą idących w strugach deszczu, za nimi mury i wieże Kremla. Pod wyobrażeniem tablica z napisem: Ex Libris Casimiri Piekarski Emptis Moscoviae A. D. 1921-1922. Sygn. aut. w obrębie kompoz.