[Afisz teatralny. Incipit] Teatr Aktorów Skwer Kościuszki 12 Ich dwóch ostatnie 3 dni ... (Gdynia : [wydawca nieznany], 1947)
Sztrajfa informująca o przedstawieniu 9-11.08.1947 r.
Keywords: Teatry -- Polska -- Gdynia -- 1945-1970 -- druki ulotne; Gdynia (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Afisze -- 1945-1990.