[Ulotka. Incipit] Społeczno-Obywatelska Liga Kobiet wzywa ... Dnia 20 września b.r. w Sztokholmie odbędzie się ... / Liga Kobiet. ([wydawca nieznany], 1947)
Ulotka Ligi Kobiet nawołująca do udziału we wiecach.