[Ulotka. Incipit] Społeczno-Obywatelska Liga Kobiet wzywa ... Dnia 20 września b.r. w Sztokholmie odbędzie się ... - Liga Kobiet (Gdańsk : [wydawca nieznany], 1947)
Ulotka Ligi Kobiet nawołująca do udziału we wiecach.
Keywords: Liga Kobiet -- 1945-1970 -- druki ulotne; Druki ulotne -- 1945-1970.