Rozporządzenie Wojewody Gdańskiego o obowiązku tępienia chwastów z 20 maja 1950. - Zrałek, Stanisław (1907-1954).; Województwo Gdańskie (Polska). Urząd Wojewódzki (Gdańsk : Wojewoda Gdański, 1950)
Afisz z tekstem rozporządenia.
Keywords: Gdańsk (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Gdańsk (Polska) -- 1945-1970 -- źródła