[Afisz. Incpit] Ogłoszenie podaję do wiadomości mieszkańców powiatu ... / Zieliński. - Zieliński, Henryk (działacz polityczny) (Starostwo Pow. Starogradzkie, 1948)
Afisz informujący o bezpłatnym prześwietleniu płuc w powiecie starogardzkim sierpien 1948.