Kamienica Królewska : przewodnik - Rud'ko, Taras; Otko, Andrzej; Pereligìna, Olʹga Ìvanìvna (1954- ).; Polańska, Irena (Lwów : Wydawnictwo "Centrum Europy", 2004)
Przewodnik po ekspozycji "Historyczne skarby w zbiorach Lwowskiego Muzeum Historycznego".
Opis wg okł.
Keywords: Lʹvìvsʹkij ìstoričnij muzéj -- przewodniki