[Afisz. Incipit:] Wieczór najpiększniejszych arii operowych w wykonaniu solistów Opery Bałtyckiej ... ([wydawca nieznany], 1955)
Afisz informujący o koncercie w sali Dom Drukarza Garncarska 13.03.1955 r. Wykonawcy: Zielińska Maria, Woroniecka Maria, Slęzak Ryszard, Podsiadły Jerzy.